Tentang Kami

Zhaoqing Kangsheng Metal Products Co., Ltd.

was founded in 2000, specializing in the production of furniture hardware, household appliances hardware matching, building decoration hardware series manufacturers.The company and factory buildings occupy an area of 3000 square meters.

Factory

Tim kami

Urang pinuh dilaksanakeun ISO 9001; 2015 versi standar sistem manajemen kualitas jeung sertipikat patén Certified ku state.at nu sawaktu, kami geus maju produksi jeung alat-alat nguji. BASKE mangrupakeun supplier pasangan kalayan merek kawentar dunya.

Office

Workshop

Assembly shop

Company

Founded in 2000

Plant Area

3000 square meters

Monthly Production

500 Thousand

Number of Employees

80 Person



WhatsApp Online Chat!